Schoonmaakonderhoud

Al ons schoonmaakonderhoud wordt volgens VGM Checklist Aannemers VCA* 2008/5.1:2008 en door ons goed opgeleid personeel uitgevoerd, onder toezicht van onze manager. Zodat de kwantiteit en de kwaliteit behaald en nagestreefd wordt.

Lees meer

Dakgoot reiniging

Niets iets waar u waarschijnlijk dagelijks bij stil staat maar een vervuilde dakgoot kan grote problemen geven. Als het regenwater niet goed afgevoerd kan worden dan ontstaan vaak lekkages en andere problemen met alle consequenties en schade van gedijen.

Lees meer

Glasbewassing

Uw bedrijfspand is uw visitekaartje. Een goede reden om de glasbewassing toe te vertrouwen aan de specialisten van Vittali Groep B.V.

Lees meer

Retailonderhoud

Vittali Groep is een toonaangevend bedrijf voor het verzorgen van winkelprojecten, wij kunnen alles aanbieden als het gaat om reinigen van winkels, supermarkten, winkel centra en groothandels.

Lees meer

Zonnepanelen reiniging

Een aantal studies hebben aangetoond dat vervuiling van uw zonnepanelen een duidelijk effect kan hebben op het rendement ervan. Uit een onderzoek van TNO in Nederland bleek dat de productie van zonnepanelen na één jaar tijd daalde met 4,4% tot 7,7%.

Lees meer

Anti spin bestrijding

Vittali Groep bestrijdt spinnen en andere ongedierte van lage tot grote hoogte, de dag erna kunnen wij voor u meteen de glasbewassing uitvoeren.

Lees meer

Slijptechnieken

Slijpen en schuren van beton vloeren.

Door behulp van diverse slijpmachines kunnen wij elke ondergrond aan, zijn wij in staat beton / coatings / verf en dunne lijmresten te verwijderen. Tevens hebben wij machines die goed en krachtig opstaande randen en gootjes kunnen slijpen. 

          “ Wij slijpen stofarm met de juiste afzuiging op de juiste apparatuur ”.

Voorbehandeling vloerbedrijven.


Deze behandeling die wij hanteren geeft ook voordelen aan bedrijven die werken met coating of andere gietvloeren op cement basis om zo de juiste hechting te creëren.   

Één van onze slijpmachines:  de BMG-435. Een schuurmachine met 3 schijven voor het schuren van kleine tot middelgrote ondergronden. Ideale machine om ondergronden voor te bereiden voor coatings en voor het polijsten en schuren van beton. Wij werken met diverse verschillende diamant schijven om zo een goed mogelijk en effectief resultaat te krijgen voor de ondervloer in samenspraak met de opdrachtgever.

Dit werk voeren wij voor diverse bouwbedrijven uit. Hebben wij uw interesse gewekt, neem dan gerust contact met ons op.

Kauwgom bestrijding

Mensen kauwen al sinds hun bestaan graag op van alles en nog wat. Zo kauwden de eskimo’s op walvishuiden en de Chinezen op wortels van Ginseng.

Lees meer

Hotel schoonmaak

Mensen maken gebruik van een hotel om te genieten van een korte of lange vakantie of voor een zakelijke overnachting. 

Lees meer

Toilethygiene

Een frisse en verzorgde toiletruimte is van grote invloed op de uitstraling van uw organisatie. Een schone werkomgeving is van grote invloed op de werksfeer en efficiency op de werkplek. Het laat zien dat u zorg en aandacht besteedt aan optimale hygiëne voor uw personeel en uw klanten.

Lees meer

Graffiti reinigen

Het aanzicht van de gevel bepaald in hoge mate de eerste indruk van uw gebouw. Het bekladden en/of aanbrengen van graffiti op gevels en objecten is tegenwoordig meer regel dan uitzondering.

Lees meer