Graffiti reinigen

Het aanzicht van de gevel bepaald in hoge mate de eerste indruk van uw gebouw. Het bekladden en/of aanbrengen van graffiti op gevels en objecten is tegenwoordig meer regel dan uitzondering.

Vittali Groep past voor u een speciale techniek toe waardoor, op milieuvriendelijke en deskundige wijze, deze kunnen worden verwijderd. Zoals al eerder aangegeven zijn wij er van overtuigd dat een gereinigde gevel de eerste indruk positief beïnvloedt.

 

 

Milieuvriendelijke werkwijze: Op een milieuvriendelijke manier objecten, locaties en gevels reinigen gaat in de toekomst een zeer belangrijke rol spelen. Wij zijn ons daar zeker van bewust, daarom werken wij nu al met machines en materialen die het gebruik van chemicaliën tot een minimum beperken. Zo ook bij het verwijderen van graffiti, Door de temperatuur van het spuitwater boven de 100 graden Celsius te brengen, wordt het gebruik van chemicaliën tot een minimum gereduceerd of in de meeste gevallen zelfs geheel vermeden. De hoge temperatuur doet immers het meeste werk. De te gebruiken materialen hebben wij op een milieuvriendelijke wijze opgeslagen en worden op een verantwoorde wijze afgevoerd.

Uw gevel beschermen tegen graffiti
Effectieve preventie is het halve werk. Ter bescherming tegen graffiti bieden wij u een reeks zeer effectieve coatings. Al deze coatings zijn vuilafstotend, anti-adhesief en u.v. bestendig. Een aantal voorbeelden hiervan zijn:  B-Wax, Zylox, 2 componenten coating zowel transparant als in kleur. Indien u vragen heeft kunt u gerust contact met ons opnemen.